Radionice keramike Zagreb

Radionice keramike  Zagreb u Art Studiju Laura Rainbow su ove veljače popularnije nego ikada. Veljača je mjesec ljubavi, a ljubav izvor sreće koji sve pokreće. Rad rukama aktivira taj neki “effort driven reward cycle”. I eto ti ljubavi kroz radionice keramike!

Znači, malo igre s glinom je dovoljno da mozak preplavi kemija sreće. Ljubav na najjače. Prema sebi i drugima. Pretpostavljam da je zato naš tečaj keramike popunjen. Sreća i ljubav su najbolji pokloni, zar ne?

Keramički pokloni

Ptice sreće su isto divan izvor sreće a možeš ih naći u našoj internet trgovini  OVDJE ili izabrati kod nas u studiju kad dođeš na tečaj ili radionicu. Poklon je to za nekoga u Hrvatskoj i izvan nje.

Naravno na našim radionicama gline također caruju rad rukama i kreativa. 

Kod nas na radionicama keramike Zagreb polaznici izrađuju što god požele, ali personalizirani pokloni su VRH. 

Najčešći odabir su keramičke šalice. Univerzalan poklon. Za sebe ili dragu ti osobu. 

Oni koji dođu više puta i organiziraju si nekoliko individualnih radionica oblikovanja gline osokole se, dopuste si kreativnost pa nastanu svakojake keramičke figurice. Rukom izrađena keramička figura je isto odličan poklon. Potpuno unikatan keramički pokloni prožeti ljubavlju.

Keramičke šalice i keramičke figurice

Moglo bi se reći da su ptice sreće keramičke figure, zar ne? Odlične su  za poklone drugima, u Zagrebu, diljem Hrvatske i Europe.  No najčešće ljudi poklanjaju sebi. Izaberu Pticu sreće koju osjete, onu koja pjeva samo za njih. I tako si poklone malo ljubavi, malo sreće.

Mnogi sebi poklone svoj vlastiti keramički uradak, svoju šalicu, svoju keramičku figuricu. To je posebna sreća.

Svaki puta kad pogledaju svoj uradak dođe im taj osjećaj ispunjenosti, taj “effort driven reward” , a OSMJEH je neizbježan.

Sreća je najveća ako je radionica keramike bila s ekipom, obitelji, prijateljima ili dragim kolegama s posla. (individualne radionica s kolegama je popularni team bilding)

Da, vjerovali ili ne, kod nas u Art Studiju Laura Rainbow čak i team building je ugodan! Takve su naše radionice keramike Zagreb.

Radionica gline team building

Zapravo je super da ti poslodavac pokloni dar u naravi. Povežeš se s kolegama na jednom drugom novou. Kasnije se prisjećate atmosfere, pošalica, zajedništva. Sljedeći se tjedan lakše diše, poletnije radi. 

Na nekim team building radionicama se izrade i personalizirani poslovni pokloni. Na glinu se napišu imena poslovnih suradnika, njihov moto ili posveta.

Ponekad se tajming team building radionice keramike Zagreb poklopi s nečijim rođendanom. Ako je taj netko šefica, svi odahnu s olakšanjem jer znaju da je rješen problem i dogovoren njen dar za rođendan. Zabavili su se na team building radionici i istovremeno izabrali Pticu sreće za šeficu. Rješii su njen rođendanski poklon unaprijed, dobili ga zamotanog i spremnog za poklanjanje. Koje olakšanje!

Sljedeći će tjedan šefica dobiti Pticu sreće na dar i bit će sretna. Kad je šefica sretna, sretni su i zaposlenici, zar ne?  Tko je sretan pun je ljubavi. Prema sebi i drugima. Bolje radi, bolje se osjeća. Produktivniji je. Pretpostavljam da je to još jedan razloga zašto su naše radionice keramike u Novom Zagrebu (Brezovica je 5 min autom od Arena centra) tako popularne. 

Poklon bon ili poklon kartica

Fina glina i čaša vina, malo kreative, malo sretih hormona, malo druženja, keramička šalica puna kave ili novonastala rukom oblikovana keramička šalica ili keramička figura i svi se pretvore u ptice sreće. Plus kući uzmi unikatnu keramičku Pticu sreće na dar sebi i šefici. Sve u svemu, radionice keramike  Zagreb su  najbolji poklon sebi i ljudima oko sebe, bez obzira da li je individualna ili grupna, na lončarskom kolu ili ručno oblikovanje.

Neki se ne mogu odlučiti da li da poklone radionice keramike Zagreb ili keramičku skulpturu. Pa se odluče za poklon karticu. Popularni poklon bon. Koji se može zamjeniti za keramiču figuricu, Pticu sreće ili radionicu. I opet su svi sretni.

Budi i ti! Kupi si keramičku Pticu sreće! Dođi na radionicu keramike!