PRESS KIT

Logo

Art Studio Laura Rainbox 280x57

280x57px

Art Studio Laura Rainbox - sivi logo

Art Studio Laura Rainbox 512x512

Art Studio Laura Rainbox QR kod

Art Studio Laura Rainbox - Logo s ikonama

Backlinks tekst (duži)

Art Studio Laura Rainbox - opis

Art Studio Laura Rainbow je savršeno mjesto za trenutni odmor od života i odmak od svakodnevice. Ovih 53 kvadrata raja se nalazi se u Brezovici, najvećoj Zagrebačkoj četvrti s najmanje stanovnika. Ispred studija je stol za one koji se vole igrati s glinom na svježem zraku a za ostale su na raspolaganju dvije prostorije s dva velika stola, za maksimum 12 ljudi.

Glina i energija svemira ujedinili su se u vještim rukama Laure Rainbow (pravo prezime!) koje stvaraju unikatne stilizirane keramičke skulpture inspirirane slobodom, prirodom i životom. Mogu se vidjeti i kupiti u samom studiju, ali i u internet trgovini https://artstudiolaurarainbow.hr/webshop/

Najpopularnija kolekcija, keramičke stilizirane Ptice sreće paljene su u alternativnim tehnikama (raku, obvara, saggar). Stvorene da oplemene životni, personaliziraju radni prostor i podsjete nas koliko je sloboda važna za sreću čovjeka. Držeći pticu u ruci povezani smo s prirodom kroz praiskonski materijal glinu i kroz utkanu energiju slobode stvaranja.

Sreću slobode stvaranja mogu iskusiti i potpuni početnici na jednom od tečajeva. Polaznici uče tradicionalne metode ručnog oblikovanja, oslikavanja i ukrašavanja gline, a imaju priliku iskusiti rad na lončarskom kolu.

Tečajevi se sastoje od 12 dolazaka unutar 3 mjeseca. Namijenjeni su odraslima koji žele novi hobi i odmor od svakodnevice i rutine. Nove grupe kreću 4 puta godišnje a nakon završenog početnog ciklusa postoji mogućnost nastavka u srednjim i naprednim grupama.
Osim tečajeva nude se i radionice za jednu do 12 osoba.

Na individualnim radionicama slave se rođendani, godišnjice, druži se s kolegama (teambuilding) i chilla se s najboljim prijateljicama u terminima prema dogovoru radnim danom ili vikendom. Teme se dogovore na dan, a najpopularnije su izrađivanje šalice, tanjurića, zdjelica, žlica i vaza. Dogovor unaprijed je obavezan.

Moguće je dogovoriti privatan posjet studiju s namjerom kupovine Ptica sreće i druge unikatne keramike. Kupljenu keramiku je moguće dostaviti skoro bilo gdje u svijetu.
Za dogovor privatnog posjeta potrebno je poslati email na adresu rainbow@artstudiolaurarainbow.hr.
Na isti način zatražiti upisnice za tečajeve i radionice ili se upisati odmah sada
https://artstudiolaurarainbow.hr/upisnica/

Posjetom Art Studiju Laura Rainbow i Vi postajete dio svijeta u kojem se keramika radi iz srca.

Poklon bon

Art Studio Laura Rainbox - poklon bon

Kontakt

IME: Art Studio Laura Rainbow

URL: https://artstudiolaurarainbow.hr/

E-mail: rainbow@artstudiolaurarainbow.hr

ADRESA: Hrvatska, Novi Zagreb, Brezovica

Društvene mreže